Blogi

Millainen yritys Ikinuori aikaisemmin oli?

Bio-Shop Ikinuori on avara ja monipuolinen terveyskauppa, joka sijaitsee Tikkurilan Kielotiellä. Olemme toimineet samassa paikassa jo miltei 20 vuotta. Liikkeestämme löytyy laaja valikoima eri luontaistuotteita ja tarjoamme samalla asiantuntevaa palvelua. Kuulumme laajaan ja tunnettuun Luontaistuntijat-ketjuun. Liikkeen yhteydessä toimii myös Bio-Center-hoitola, josta saa monenlaisia hoitopalveluja.

HOITOLA

Liikkeemme yhteydessä on laajat hoitolatilat, joissa toimii monia koulutettuja terapeutteja. He palvelevat teitä pääsääntöisesti liikkeen aukioloaikoina sekä myös iltaisin ja viikonloppuisin, ennalta sovittuina ajankohtina.

Varattu aika terapeuttien vastaanotoille on peruttava viimeistään edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä !

Hoitolassa emme voi hyväksyä Diners tai American Express luottokortteja maksuvälineenä. Tavaraostoihin ne käyvät kyllä.

LAHJAKORTTEJA SAATAVILLA HOITOIHIN  !

ASTROLOGISIA TULKINTOJA

Galaksi

Astrologia on eräs tapa ymmärtää ihmistä ja elämää. Se voi auttaa ymmärtämään itseään ja kohtaamaan haasteita ja mahdollisuuksia elämän eri vaiheissa. Ihminen voi reagoida monilla tavoilla planeettojensa energioihin. Elämää ei voi aina suunnitella. Kohtalo on haaste ja mahdollisuus.

Astrologinen tulkinta tapahtuu asiakkaan henkilökohtaisella tapaamisella. Siihen kuuluu katsaus peruskarttaan, joka kertoo ihmisen luonteesta, kyvyistä ja tavasta reagoida erilaisiin elämäntilanteisiin. Karttaa varten tarvitaan etukäteen asiakkaan syntymäpäivä ja vuosi sekä mahdollisimman tarkka syntymäaika ja paikkakunta. Jos syntymäaika ei ole tiedossa, sen voi kysyä sairaalan arkistosta missä on syntynyt.

Katsotaan miten tämänhetkiset planeettojen asennot vaikuttavat peruskarttaan. Etukäteen voi myös kertoa elämäntilanteesta, johon haluat neuvoja. Usein astrologia tarvitaan tärkeiden päätösten aikoihin. Astrologia ei ole ennustamista, vaan perustuu syntymäkarttasi ja tämänhetkisten planeettojen asentojen tulkintaan. Opetan halukkaille myös kuinka voi tehdä karttoja ja seurata omia planeettakuvioita. Se on helppoa Internetin aikakaudella, jossa on paljon astrologisia ilmaisohjelmia.